

## **NATIONAL QUALITY BOARD**

## 19 November 2020 13:00 to 15:00

Virtual meeting via Microsoft Teams

## **AGENDA**

Chairs: Steve Powis and Ted Baker

Item	Title	Presenter
1.	Welcome & Minutes of Previous Meeting NQB (19)(04) Draft Minutes 13.00-13.05 (5 mins)	Steve Powis
2.	THEME: UNWARRANTED VARIATION	
a)	Ethnicity, Inequality and Covid-19 13.05-13.20 (15 mins) – Paper 1	Ian Diamond
b)	NHS Race and Health Observatory 13.20-13.35 (15 mins) – Paper 2	Habib Naqvi
	Discussion – 13.35-13.45 (10 mins)	
c)	Elective Care 13.45-13.55 (10 mins) – Verbal Update	Chris Moran
	Comfort break 13.55–14.00 (5 mins)	
3.	THEME: SYSTEM TRANSFORMATION	
a)	Capturing Clinical Innovations from Covid-19 14.00-14.15 (15 mins) – Verbal Update	Hugh McCaughey
b)	Innovation 14.15-14.35 (20 mins) – Paper 3	Matt Whitty
c)	Quality in ICS development 14.35-14.50 (15 mins) - Paper 4	Cathy Hassell
4.	Any Other Business 14.50-15.00 (10 mins)  CQC strategy PPV Partners Revised NQB Thematic Priorities	Ted Baker